CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-5AK1J-0402-12F

CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-5AK1J-0402-12F

Pentru cei care vor sa monitorizeze diverse spatii, fie comerciale sau propriile locuinte camera supraveghere IP Aevision AE-5AK1J-0402-12F este un model potrivit, foarte eficient, cu o durata de functionare indelungata. Se instaleaza foarte usor si are un raport bun pret / calitate.

Camera supraveghere IP Aevision AE-5AK1J-0402-12F are incorporate 4 leduri IR pentru o buna functionare atat ziua, cat si noaptea. IFie ca o instalati in interior sau la exterior, veti beneficia de imagini clare surprinse indiferent de conditiile de lumina, capacitatea camerei de vizibilitate pe timpul noptii fiind de pana la 40 de metri.

Camerele supraveghere IP Aevision AE-5AK1J-0402-12F au un senzor de imagine foarte eficient, SONY IMX178 Starvis 5MP cu o dimensiune de 1/3 inch, procesor Hisilicon Hi3516A si standard de compresie video H.264. Mentionam ca inglobeaza un filtru IR-Cut cu comutare automata si lentila HD varifocala de 3.6-11 mm. Mai mentionam ca transmite imaginile pe orice dispozitiv fix sau mobil, iar imaginile pot fi vizualizate de oriunde.

 

Caracteristici generale camera supraveghere IP Aevision AE-5AK1J-0402-12F:

  • Senzor Sony IMX178 + procesor imagine Hisilicon Hi3516A, WDR;
  • Carcasa proprietar, din aluminiu cu disipare a caldurii;
  • Leduri IR cu eficienta sporita si durata de functionare indelungata;
  • Camera echipata cu tehnologie H.265/H.264, calitate superioara a imaginii de inalta definitie;
  • Permite control de la distanta de pe telefonul mobil (iPhone, Android);
  • Se poate accesa prin IE, Chrome, Firefox, Safari;
  • Incorporat 4 leduri IR ce asigura o iluminare pe timp de noapte de pana la 40M;
  • Incorporat Senzor 1/3” Sony IMX178 5MP, procesor Hisilicon Hi3516A;
  • Incorporata lentila HD varifocala 3.6-11mm;
  • DC12V (alimentatorul nu este inclus).

 

Camera supraveghere IP Aevision AE-5AK1J-0402-12F:

Filtrul IR-Cut este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera si acest lucru este cel mai usor de observant in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa. Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii care vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii.

3D NR sau digital noise reduction este o caracteristica importanta pentru camera, intrucat nu doar imbunatateste calitatea imaginii atunci cand aceasta functioneaza in conditii de lumina scazuta, dar are si rolul de a reduce dimensiunea fisierelor video captate, ceea ce conduce la o diminuare a spatiului stocat, reducand in acelasi timp latimea de banda necesara fluxului video. Totodata functia 3D NR ajuta si la scaderea numarului de alarme false cand este activata functia de detectie la miscare.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-5AK1J-0402-12F
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post