CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-401B96HZ-1202-12

CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-401B96HZ-1202-12

 

Camera supraveghere IP Aevisoin AE-401B96HZ-1202-12 are incorporate leduri IR pentru o buna functionare atat ziua, cat si noaptea. Indiferent ca veti instala camera in interior sau la exterior, veti beneficia de imagini clare surprinse indiferent de conditiile de lumina, capacitatea camerei de vizibilitate pe timpul noptii fiind de aproximativ 30 de metri.

Filtrul IR-Cut al camerei supraveghere IP Aevisoin AE-401B96HZ-1202-12  este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera si acest lucru este cel mai usor de observant in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa.

Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii care vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii.

 

Caracteristici generale CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-401B96HZ-1202-12:

 • Senzor Omnivision OV4689 + procesor imagine Hisilicon Hi3516D, WDR;
 • Carcasa proprietar, din aluminiu cu disipare a caldurii;
 • Leduri IR cu eficienta sporita si durata de functionare indelungata;
 • Camera echipata cu tehnologie H.265/H.264, calitate superioara a imaginii de inalta definitie;
 • Permite control de la distanta de pe telefonul mobil (iPhone, Android);
 • Se poate accesa prin IE, Chrome, Firefox, Safari;
 • Incorporat 12 leduri IR ce asigura o iluminare pe timp de noapte de pana la 30M;
 • Incorporat Senzor 1/3” Omnivision OV4689 4MP, procesor Hisilicon Hi3516D;
 • Incorporata lentila HD varifocala zoom motorizat 2.7-13.5mm;
 • Include slot pentru SD-card;
 • Protectie impotriva descarcarilor electrice: 6KV, anti-static: 15KV;
 • DC12V (alimentatorul nu este inclus).

 

3D NR sau digital noise reduction este o caracteristica importanta pentru camera, intrucat nu doar imbunatateste calitatea imaginii atunci cand aceasta functioneaza in conditii de lumina scazuta, dar are si rolul de a reduce dimensiunea fisierelor video captate, ceea ce conduce la o diminuare a spatiului stocat, reducand in acelasi timp latimea de banda necesara fluxului video. Totodata functia 3D NR ajuta si la scaderea numarului de alarme false cand este activata functia de detectie la miscare.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-401B96HZ-1202-12
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post