CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-301JB86HJ-0104

CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-301JB86HJ-0104

Va recomandam sa achizitionati camere Aevision, brand cunoscut ca unul din cei mai importanti producatori de solutii de supraveghere performante avand cea mai mare rata de compatibilitate cu o diversitate de echipamente produse de alti fabricanti. Camera de tip dome Aevision dispune de o rezolutie de 2 megapixeli, full HD, 1080P, se instaleaza usor si se configureaza rapid.

Camera supraveghere IP Aevision AE-301JB86HJ-0104 are filtru IR-Cut inclus, care ajuta ca imaginile surprinse de camerele de supraveghere sa isi pastreze culorile naturale, fara a fi distorsionate din cauza luminii prea puternice sau din contra, din cauza iluminarii prea scazute a zonei in care se afla montate. Camera IP are in componenta 1 led cu infrarosu eficient, ceea ce va permite iluminarea pe timpul de noapte pe o distanta nu mai mari de 15 metri. Lentila fixa de 4 mm va ofera posibilitatea de a avea un camp vizual relativ extins in zona in care aveti amplasata camera.

Camerele supraveghere IP Aevision AE-301JB86HJ-0104 au incorporata functia P2P care va diminueaza foarte mult timpul de configurare a camerei, in special pentru persoanele care nu au foarte multe cunostinte in domeniul IT. Camera poate fi vizualizata prin internet de pe telefonul mobil, prin softul propriu de management al camerelor sau folosind IE. 

 

Caracteristici generale camera supraveghere IP Aevision AE-301JB86HJ-0104:

  • Senzor Sony IMX123 + procesor imagine Hisilicon Hi3516D, ultra WDR;
  • Carcasa proprietar, din aluminiu cu disipare a caldurii;
  • Leduri IR cu eficienta sporita si durata de functionare indelungata;
  • Camera echipata cu tehnologie H.265/H.264, calitate superioara a imaginii de inalta definitie;
  • Permite control de la distanta de pe telefonul mobil (iPhone, Android);
  • Se poate accesa prin IE, Chrome, Firefox, Safari;
  • Incorporat 1 led IR ce asigura o iluminare pe timp de noapte de pana la 15M;
  • Incorporat Senzor 1/2.8” Sony Starvis IMX123 3.21MP, procesor Hisilicon Hi3516D;
  • Incorporata lentila HD fixa 4mm;
  • DC12V (alimentatorul nu este inclus).

Camera supraveghere IP Aevision AE-301JB86HJ-0104:

Filtrul IR-Cut este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera. Acest lucru este cel mai usor de observant in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa. Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii. Acestea vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta pentru a permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine. Astfel este imbunatatita calitatea imaginii.

3D NR sau digital noise reduction este o caracteristica importanta pentru camera. Aceasta imbunatateste calitatea imaginii atunci cand functioneaza in conditii de lumina scazuta. Are si rolul de a reduce dimensiunea fisierelor video captate, ceea ce conduce la o diminuare a spatiului stocat, reducand in acelasi timp latimea de banda necesara fluxului video. Totodata functia 3D NR ajuta si la scaderea numarului de alarme false cand este activata functia de detectie la miscare.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-301JB86HJ-0104
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post