CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2B01-0103VA

CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2B01-0103VA

 

Camera supraveghere IP Aevision AE-2B01-0103-VA este un dome de interior care dispune de o rezolutie foarte buna de 2 megapixeli, full HD, 1080P. Aceasta inglobeaza un IR-Cut, ceea ce ajuta ca imaginile captate de camerele de supraveghere sa isi pastreze culorile naturale, fara a fi distorsionate din cauza luminii prea puternice sau din contra, din cauza iluminarii prea scazute a zonei in care se afla amplasate acestea.

Camera supraveghere IP Aevision AE-2B01-0103-VA are in componenta un led IR de tip Array de generatie III, ceea ce va permite iluminare nocturna pe o distanta nu mai mare de 30 de metri.  Mai specificam faptul ca are o lentila fixa de 3.6 mm va ofera posibilitatea unui unghi de deschidere de circa 90 de grade, asa incat veti avea un camp vizual extins.

Camerele supraveghere IP Aevision AE-2B01-0103-VA au incorporata functia P2P care va diminueaza foarte mult timpul de configurare, in special pentru persoanele care nu au foarte multe cunostinte in domeniul IT. Camera poate fi vizualizata prin internet de pe telefonul mobil, prin softul propriu de management al camerelor sau folosind IE. 

 

Specificatii tehnice camera supraveghere IP Aevision AE-2B01-0103VA:

1/2.8” Senzor SONY 2.43 Megapixel

Chip Hisilicon Hi3516C

Permite dual-stream

Iluminare minima 0Lux (cu ledurile pornite)

Filtru IR-Cut inclus

Lentila fixa megapixel: 3.6mm

Distanta de iluminare: 30M

Incorporat 1 led IR tip Array III

Compatibil Snap / Email / FTP / NTP / UPNP / ONVIF

Acces de la distanta prin intermediul functiei P2P

Vizualizare pe telefonul mobil / CMS / IE

Alimentare: 12V – alimentatorul nu este inclus

Functie: audio, WDR, 3D DNR

Protocolul i8s lansat de Aevision, unul dintre cei mai importanti producatori de NVR-uri din industria de echipamente de supraveghere revolutioneaza sistemele de conectare a camerelor IP la NVR-uri prin intermediul adreselor IP. Noul protocol Aevision i8s consta in conectarea automata a camerelor Aevision cu NVR-urile, plug and play, fara a fi necesara cautarea adresei IP sau modificarea acesteia, iar imaginea redata nu prezinta niciun fel de intarziere.

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2B01-0103VA
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post