CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2B01-0103

CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2B01-0103

 

Camera supraveghere IP Aevision AE-2B01-0103 este un dome pentru monitorizarea spatiilor interiorare. Dispune de o rezolutie de 2 megapixeli, full HD, 1080P. Camera are filtru IR-Cut inclus, ceea ce ajuta ca imaginile surprinse sa isi pastreze culorile naturale, fara a fi distorsionate din cauza luminii prea puternice sau din contra, din cauza iluminarii prea scazute a zonei in care se afla amplasate acestea.

Modelul de camera supraveghere IP Aevision AE-2B01-0103 are incorporat un led IR de tip Array de generatie III, ceea ce va permite iluminarea pe timpul noptii pe o distanta de pana la 30M.  Lentila fixa de 3.6mm va ofera posibilitatea unui unghi de deschidere de circa 90 de grade, asa incat veti avea un camp vizual extins in incaperea in care aveti instalata camera.

Camerele supraveghere IP Aevision AE-2B01-0103 au incorporata functia P2P care va diminueaza foarte mult timpul de configurare a camerei, in special pentru persoanele care nu au foarte multe cunostinte in domeniul IT. Poate fi vizualizata prin internet de pe telefonul mobil, prin softul propriu de management al camerelor sau folosind IE. 

 

Specificatii tehnice camera supraveghere IP Aevision AE-2B01-0103:

1/2.8” Senzor SONY 2.43 Megapixel

Chip Hisilicon Hi3516C

Permite dual-stream

Iluminare minima 0Lux (cu ledurile pornite)

Filtru IR-Cut inclus

Lentila fixa megapixel: 3.6mm

Distanta de iluminare: 30M

Incorporat 1 led IR tip Array III

Compatibil Snap / Email / FTP / NTP / UPNP

Acces de la distanta prin intermediul functiei P2P

Vizualizare pe telefonul mobil / CMS / IE

Alimentare: 12V – alimentatorul nu este inclus

Protocolul i8s lansat de Aevision, unul dintre cei mai importanti producatori de NVR-uri din industria de echipamente de supraveghere revolutioneaza sistemele de conectare a camerelor IP la NVR-uri prin intermediul adreselor IP. Noul protocol Aevision i8s consta in conectarea automata a camerelor Aevision cu NVR-urile, plug and play. Astfel nu este necesara cautarea adresei IP sau modificarea acesteia, iar imaginea redata nu prezinta niciun fel de intarziere.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2B01-0103
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post