CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2AE2S-0406V

CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2AE2S-0406V

Supravegherea locuintei trebuie sa inceapa intotdeauna de la exterior catre interior. In primul rand, instaland camere supraveghere afara, von descuraja hotii sa patrunda in locuinta. Orientate catre punctele de acces vor monitoriza atent orice miscare si redau imagini amanuntite. Mai multe camere supraveghere alaturi de unNVR alcatuiesc cel mai bun sistem de supraveghere.

Va recomandam sa achiziinati camere supraveghere IP Aevision AE-2AE2S-0406V. Acestea inglobeaza un senzor de imagine Sony 2 MP cu o dimensiune de 1/2.8 inch.De asemenea beneficiaza de standard de compresie video H.264. In plus, incorporeaza o lentila de 6 mm cu control focus fix si 4 leduri cu infrarosu de tip array III care ofera izibilitate buna in conditii de iluminat slab sau inexistent pe o distanta nu mai mare de 40 de metri.

Camera supraveghere IP Aevision AE-2AE2S-0406V poate fi accesata de pe telefonul mobil, de la distanta, oricand, la orice ora. De asemenea beneficiaza de functie plug and play.

 

Specificatii tehnice camera supraveghere IP AEVISION AE-2AE2S-0406V:

1/2.8” Senzor SONY 2 Megapixel
Grain Solution, Compresie video H.264 Lentila fixa megapixel, cu filtru IR-Cut Protocolul i8s de conectare automata a camerelor IP Aevision cu NVR-urile Aevision fara adresa IP

Permite dual-stream
Iluminare minima 0Lux (cu ledurile pornite)
Lentila fixa megapixel: 6mm
Distanta de iluminare: 40M
Incorporate 4 leduri IR de tip Array III
Compatibil Snap/Email/FTP/NTP/UPNP
Acces de la distanta prin intermediul functiei P2P
Vizualizare pe telefonul mobil / CMS / IE
Protectie la apa: IP66

Alimentatorul nu este inclus.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2AE2S-0406V
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post