CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2AD2S-3003-VP

CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2AD2S-3003-VP

 Necesitatea instalarii unor camere supraveghere atat la exterior cat si la interior trebuie sa fie luata in serios de catre toate persoanele. Cei mai multi amana acest lucru, gandindu-se ca hotii nu le vor trece pragul, ca nu au motiv sa le achzitioneze. Pe langa faptul ca persoanele rau intentionate sunt la tot pasul, trebuie sa monitorizam atent copii si batranii, dar si bunurile. 

Aevision este un producator care joaca un rol important in sefera securitatii deoarece investe in tehnologie de ultima ora pentru a pune la dispozitia utilizatorilor sai solutii performante. Un model de real succes este camera supraveghere IP Aevision AE-2AD2S-3003-VP. Aceasta reda inregistrari la calitate full HD datorita senzorului de imagine Sony 2.43MP cu o dimensiune de 1/2.8 inch. Lentila cu unghi larg de vizualizare masoara 3.6 mm iar filtrul IR-cut incorporat reda imagini clare indiferent de momentul zilei.

Camerele supraveghere IP Aevision incorporeaza 5 leduri Array III si beneficiaza de standardul de compresie video H.264. Prin intermediul functiei plug and play puteti accesa camera cu usurinta de pe telefonul mobil, CMS si IE. Are protectie la apa IP66, iar rezistenta acestei camere supravegere este foarte mare. In plus, are incorporat modul POE.

 

Specificatii tehnice camera supraveghere IP Aevision AE-2AD2S-3003-VP:

Senzor de imagine: 1/2.8” Senzor SONY 2.43 Megapixel
Grain Solution Compresie video H.264 Lentila fixa megapixel, cu filtru IR-Cut Protocolul i8s de conectare automata a camerelor IP Aevision cu NVR-urile Aevision fara adresa IP  

Permite dual-stream
Iluminare minima 0Lux (cu ledurile pornite)
Lentila fixa megapixel: 3.6mm
Distanta de iluminare: 30M
Incorporate 30xΦ5 leduri IR
Compatibil Snap/Email/FTP/NTP/UPNP
Acces de la distanta prin intermediul functiei P2P
Vizualizare pe telefonul mobil / CMS / IE
Protectie la apa: IP 66 Incorporat modul POE

Alimentatorul nu este inclus in pachet.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2AD2S-3003-VP
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post