CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2AD1-3003-VA

CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2AD1-3003-VA

 

 

Camera supraveghere IP Aevision AE-2AD1-3003-VA are incorporat senzor de imagine SONY 2.43 Megapixel si 5 leduri IR pentru o buna functionare atat ziua, cat si noaptea. Indiferent ca veti instala camera in interior sau la exterior, veti beneficia de imagini clare surprinse indiferent de conditiile de lumina, capacitatea camerei de vizibilitate pe timpul noptii fiind de circa 30 de metri. De asemnea beneficiaza de standardul de compresie video H.264.

Filtrul IR-Cut al camerei supraveghere IP Aevision AE-2AD1-3003-VA este un filtru color care blocheaza infrarosu, iar utilitatea sa este regasita in numeroase situatii. Pentru a obtine culori reale de la o camera color in conditii de lumina intense este necesar un filtru IR-Cut. Spectrul color sesizat de ochiul uman este destul de limitat, comparativ cu spectrul sesizat de o camera si acest lucru este cel mai usor de observant in regiunea de intrarosu a spectrului, unde diferenta de sensibilitate este semnificativa.

Este important de retinut acest aspect, intrucat majoritatea surselor de lumina, inclusive soarele, emit radiatii infrarosii. O camera color pe timp de zi, fara un filtru IR-Cut va identifica un numar crescut de infrarosii care vor reda niste culori distorsionate. In conditii de noapte filtrul se va retracta. Astfel permite luminii nenaturale (precum ledurilor infrarosii) sa patrunda in senzorul de imagine pentru a imbunatatii calitatea imaginii.

Specificatii tehnice camera supraveghere IP Aevision AE-2AD1-3003-VA:

1/2.8” Senzor SONY 2.43 Megapixel
Chipset Hisilicon, Compresie video H.264 Lentila fixa megapixel, cu filtru IR-Cut Protocolul i8s de conectare automata a camerelor IP Aevision cu NVR-urile Aevision fara adresa IP  

Permite dual-stream
Iluminare minima 0Lux (cu ledurile pornite)
Lentila fixa megapixel: 3.6mm
Distanta de iluminare: 30M
Incorporate 30xΦ5 leduri IR
Compatibil Snap/Email/FTP/NTP/UPNP
Acces de la distanta prin intermediul functiei P2P
Vizualizare pe telefonul mobil / CMS / IE
Protectie la apa: IP66                                                                                

Include audio

Alimentatorul nu este inclus.

Camera supraveghere IP Aevision AE-2AD1-3003-VA

D-WDR sau Digital Wide Dynamic Range este o tehnologie ce imbunatateste calitatea imaginii oferita de camera in conditii de lumina contrastanta – unde exista atat zone illuminate puternic, cat si zone intunecate, in acelasi cadrul al camerei. Capacitatea de a identifica detalii in astfel de conditii de lumina este foarte importanta in aplicatiile destinate securitatii. Camera are incorporata tehnologia WDR. este recomandata in special pentru zone de tipul: intrarea intr-o cladire, zona de langa fereastra, in mijloacele de transport sau alte spatii similare.

DNR sau digital noise reduction este o caracteristica importanta pentru camera. Nu doar imbunatateste calitatea imaginii atunci cand aceasta functioneaza in conditii de lumina scazuta, dar are si rolul de a reduce dimensiunea fisierelor video captate. Deci conduce la o diminuare a spatiului stocat, reducand in acelasi timp latimea de banda necesara fluxului video. Totodata DNR ajuta si la scaderea numarului de alarme false cand este activata functia de detectie la miscare.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2AD1-3003-VA
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post