CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2A41-3608 (VP)

CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2A41-3608 (VP)

 

Performanta si foarte rezistenta, camera supraveghere IP Aevision AE-2A41-3608 (VP) completeaza gama produselor Aevision, cunoscut ca unul din cei mai importanti producatori de NVR-uri, avand cea mai mare rata de compatibilitate cu o mare diversitate de camere IP existente pe piata. Camera de exterior Aevision dispune de o rezolutie de 2 megapixeli, full HD, 1080P.

Camera supraveghere IP Aevision AE-2A41-3608 (VP) are filtru IR-Cut inclus, rolul acestuia fiind ca imaginile surprinse de camerele de supraveghere sa isi pastreze culorile naturale, fara a fi distorsionate din cauza luminii prea puternice sau din contra, din cauza iluminarii prea scazute a zonei in care se afla amplasate acestea. Modelul de camera Aevision are incorporate 36 leduri IR cu diametru de 8mm, ceea ce va permite iluminarea pe timpul de noapte pe o distanta de pana la 50M.  Lentila varifocala de la 2.8mm pana la 12mm va ofera flexibilitatea de a regla unghiul de deschidere al camerei care se potriveste cel mai bine aplicatiei dvs.

Camerele supraveghere IP Aevision AE-2A41-3608 au incorporata functia P2P care va diminueaza foarte mult timpul de configurare a camerei, in special pentru persoanele care nu au foarte multe cunostinte in domeniul IT. Camera poate fi vizualizata prin internet de pe telefonul mobil, prin softul propriu de management al camerelor sau folosind IE.  Nu in ultimul rand camera are incorporat modul PoE putand fi folosita impreuna cu NVR-ul Aevision cu functie PoE pentru a beneficia de transmiterea datelor si a semnalului video prin acelasi cablu nemaifiind necesare doua cabluri separate pentru alimentare si semnalul video.

Specificatii tehnice camera supraveghere IP Aevision AE-2A41-3608:

1/2.8” Senzor SONY 2.43 Megapixel

Chip Hisilicon Hi3516C

Permite dual-stream

Iluminare minima 0Lux (cu ledurile pornite)

Filtru IR-Cut inclus

Lentila varifocala megapixel: 2.8-12mm

Distanta de iluminare: 50M

Incorporate 36xΦ8 leduri IR

Compatibil Snap / Email / FTP / NTP / UPNP

Acces de la distanta prin intermediul functiei P2P

Vizualizare pe telefonul mobil / CMS / IE

Rezistenta la apa: IP66

Alimentare: 12V – alimentatorul nu este inclus

Protocolul i8s lansat de Aevision, unul dintre cei mai importanti producatori de NVR-uri din industria de echipamente de supraveghere revolutioneaza sistemele de conectare a camerelor IP la NVR-uri prin intermediul adreselor IP. Noul protocol Aevision i8s consta in conectarea automata a camerelor Aevision cu NVR-urile, plug and play, fara a fi necesara cautarea adresei IP sau modificarea acesteia, iar imaginea redata nu prezinta niciun fel de intarziere.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2A41-3608 (VP)
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post