CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2A31-4206

CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2A31-4206

Aevision este cunoscut ca unul din cei mai importanti producatori de solutii de supraveghere performante avand cea mai mare rata de compatibilitate cu o diversitate de echipamente produse de alti fabricanti. Camera de exterior Aevision dispune de o rezolutie de 2 megapixeli, full HD, 1080P.

Camera supraveghere IP Aevision AE-2A31-4206 are filtru IR-Cut inclus, rolul acestuia fiind ca imaginile surprinse de camerele de supraveghere sa isi pastreze culorile naturale, fara a fi distorsionate din cauza luminii prea puternice sau din contra, din cauza iluminarii prea scazute a zonei in care se afla amplasate acestea. Modelul de camera Aevision are incorporate 42 leduri IR, ceea ce va permite iluminarea pe timpul de noapte pe o distanta de pana la 40M.  Lentila fixa de 6mm va ofera posibilitatea de a avea un camp vizual relativ extins in zona in care aveti amplasata camera.

Camerele supraveghere IP Aevision AE-2A31-4206 au incorporata functia P2P care va diminueaza foarte mult timpul de configurare a camerei, in special pentru persoanele care nu au foarte multe cunostinte in domeniul IT. Camera poate fi vizualizata prin internet de pe telefonul mobil, prin softul propriu de management al camerelor sau folosind IE. 

 

Specificatii tehnice camera supraveghere IP Aevision AE-2A31-4206:

1/2.8” Senzor SONY 2.43 Megapixel

Chip Hisilicon Hi3516C

Permite dual-stream

Iluminare minima 0Lux (cu ledurile pornite)

Filtru IR-Cut inclus

Lentila fixa megapixel: 6mm

Distanta de iluminare: 40M

Incorporate 42xΦ5 leduri IR

Compatibil Snap / Email / FTP / NTP / UPNP

Acces de la distanta prin intermediul functiei P2P

Vizualizare pe telefonul mobil / CMS / IE

Protectie la apa: IP66

Alimentare: 12V – alimentatorul nu este inclus

Protocolul i8s lansat de Aevision, unul dintre cei mai importanti producatori de NVR-uri din industria de echipamente de supraveghere revolutioneaza sistemele de conectare a camerelor IP la NVR-uri prin intermediul adreselor IP. Noul protocol Aevision i8s consta in conectarea automata a camerelor Aevision cu NVR-urile, plug and play, fara a fi necesara cautarea adresei IP sau modificarea acesteia, iar imaginea redata nu prezinta niciun fel de intarziere.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
CAMERA SUPRAVEGHERE IP AEVISION AE-2A31-4206
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post